Corona

Vanaf 11 mei 2020 kunnen we iedereen weer verwelkomen in onze praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging stichting LOOP goedgekeurd protocol.

De komende periode gelden in onze praktijk de volgende extra maatregelen om jou veilig te kunnen ontvangen:

  1. Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts dan kan de afspraak NIET doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  2. Indien er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een Covid-19 besmet persoon, dan kan de afspraak NIET doorgaan. Geef dit zo spoedig mogelijk door bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Bij patiënten met chronische aandoeningen van luchtwegen en longen, chronische hartaandoeningen, diabetes mellitus, ernstige nieraandoeningen, verminderde weerstand tegen infecties door medicijngebruik voor auto-immuunziekten, na orgaantransplantatie, bij hematologische aandoeningen, bij afweerstoornissen of en bij chemotherapie/ bestraling zal moeten worden afgewogen of behandeling noodzakelijk en gewenst is.
  4. De praktijk mag pas een paar minuten voor de afgesproken tijd worden betreed. Indien je te vroeg arriveert, graag buiten de praktijk wachten. Ook buiten de praktijk 1,5 meter afstand tot elkaar respecteren.
  5. Alleen degene met een afspraak mag de praktijk betreden. Begeleider(s), familieleden en anderen mogen niet mee naar binnen. Bij een afspraak met kind mag maar 1 ouder/begeleider mee naar binnen.
  6. Bij binnenkomst onmiddellijk de handen desinfecteren en draag een mondneusmasker.
  7. Het is niet mogelijk gebruik te maken van ons toilet. Graag uw begrip hiervoor.

Als wij met z’n allen rekening houden met bovenstaande maatregelen, dan kunnen wij iedereen een veilige behandeling in onze praktijk garanderen.

Hartelijke groet,

Tonio de Jong

Feetanalysis

 

Afspraak maken

Of bel naar 0165(508174) om een afspraak te maken.

Contact Info

Feetanalysis
Mgr. van Dongenlaan 2
4741 DH  Hoeven
T 0165(508174)
E
info@feetanalysis.nl

Openingstijden

maandag  13:15 - 17:00    18:15 - 19:00
dinsdag  14:00 - 17:00
donderdag  09:00 - 12:00   13:00 - 17:00
vrijdag  09:00 - 17:00
woensdag/zaterdag/zondag gesloten